gallery/logo_footer5

Skönhet med laser och IPL

Menyer

Följ oss på Twitter
Laserkristallen på google+
Följ oss på instagram
Följ oss på facebook

 

 

 

 

Doctor Babor Bi-phase Boost

 

Doctor Babor Quick-fix behandling med direkt effekt som lyfter fram det bästa hos din hud. Djupt återfuktande innovativa mikrolipider som aktiveras tillsammans med serum och ger en omedelbar silkeslen textur och huden ser perfekt återfuktad och föryngrad ut. I denna ansiktsbehandling ingår rengöring, mask, enzymrengöring, passande fluid och ampull och avslutas med ansiktskräm och ögonkräm.


Passar alla hudtyper.

 

Doctor Babor Lifting cellular

 

Vi kombinerar apparatur med produkter för bästa resultat. Vi har därför valt microdermabrasion och produkter från Doctor Babor.

Microdermabrasion är en skonsam form av hudslipning som används till en rad hudproblem och passar alla hudtyper. Dock inte rosaceahud. 

Under behandlingen förs tusentals små kristaller över huden med hjälp av en vakuumfunktion. Kristallslipning och vakuumfunktionen jämnar tillsammans ut hudytan, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen. Behandlingen gör inte ont. 

 

Efter en behandling får du lyster, förminskade porer, förbättring av torra partier och ett fräschare utseende. Ytterligare resultat som utslätande av ärr, linjer och pigmenteringar växer fram under en serie behandlingar. 

 

Med produkter från Doctor Babor Lifting Cellular som fyller ut huden och minskar linjer och rynkor.

Liftingserien är en Anti-ageserie för krävande hud med tydliga tecken på hudåldrande som rynkor, nedsatt elasticitet, minskad fasthet och synlig konturförändring med tydligare konturer, ökad fasthet och utslätande av rynkor. 

 

Vi rekommenderar därför...

 

En kur på 6-8 behandlingar för ett resultat med slätare hud och jämnare hudton. Djupare ärr kan behöva fler behandlingar. 

 

Behandlingen ger fantastiska resultat på

 

Akne & akneärr

Fina linjer & rynkor

Åldrande hud

Trött, livlös hud

Ojämn hudton

Torr, uttorkad hud

Pigmentering & fläckar

Hudbristningar

 

Den här behandlingen kan utföras från en gång i veckan till en gång i månaden som underhållsbehandling, eller en vecka efter kemisk peeling. 

Välj mellan 45 eller 60 minuter eller boka en behandlingsserie om 5/10 behandlingar à 45 eller 60 minuter. 

 

Behandlingen rekommenderas inte för

 

Gravida

Personer med rosacea