gallery/logo_footer5

Skönhet med laser och IPL

Menyer

Följ oss på Twitter
Laserkristallen på google+
Följ oss på instagram
Följ oss på facebook


 

 

 

Revolutionerande laser

 

Fraktionerad koldioxidlaser är en revolutionerande teknik inom laser och används för reducering av rynkor och för behandling av pigmentrubbningar i huden samt för reducering av ärr och akneärr. Fraktionerad koldioxidlaser används i hudföryngrande syfte och kan stimulera produktion av kollagen och elastin, strama upp huden och göra den fast. Behandlingen startar en process som pågår i veckor/månader tills slutresultat erhålls. Förbättringen är progressiv, dvs. pågår under en längre tid och ger ett resultat som kan hålla i upp till fem år!

Detta är den nya fraktionerade metoden för hudslipning (laser peeling) som effektivt reducerar rynkor, akneärr och ärr, hudbristningar (striae), förstorade porer och slapphet i huden samt pigmentrubbningar som melasma och solskadad hud m.m. En revolution inom skönhet. 

 

Gör Behandlingen Ont?

 

Behandlingen kan upplevas som obehaglig när scannern sveps över huden. Därför använder vi en lokalbedövande kräm för att minska obehaget.

 

Läkning 

 

Huden blir mycket röd direkt efter behandlingen. Läkningen tar cirka fyra dagar, därefter kan huden vara rosaaktig en tid. Det går bra att använda smink.

 

 


 

Fraktionerad laser
gallery/förstasidan_akneärr1
gallery/förstasidan_rynkreducering2
gallery/förstasidan_hudföryngring2
gallery/förstasidan_hudbristningar
gallery/förstasidan_ärrbehandling