Fraktionerad laser för skin tightening, hudslipning och acneärr

 

Fraktionerad koldioxidlaser är en revolutionerande teknik inom estetisk laserbehandling och används för reducering av rynkor och för behandling av pigmentrubbningar i huden samt för reducering av ärr och akneärr. 

Fraktionerad koldioxidlaser används i hudföryngrande syfte, den reparear huden och stimulerar produktion av kollagen och elastin, stramar upp huden och gör den fast.

Behandlingen startar en process som pågår i veckor/månader tills slutresultat erhålls. Förbättringen är progressiv, dvs. pågår under en längre tid och ger ett resultat som kan hålla i upp till fem år!

Detta är den nya fraktionerade lasertekniken som effektivt reducerar rynkor, akneärr och ärr, hudbristningar (striae), förstorade porer och slapphet i huden samt pigmentrubbningar som melasma och solskadad hud m.m. En revolution inom skönhet. 

 

Gör Behandlingen Ont?

 

Behandlingen kan upplevas som obehaglig när scannern sveps över huden. Därför använder vi en lokalbedövande kräm för att minska obehaget.

 

Efter behandlingen

 

Huden blir mycket röd direkt efter behandlingen. Läkningen tar några dagar, därefter kan huden vara rosaaktig en tid. Det går bra att använda smink. Det är viktigt att du undviker direkt solljus på den nybehandlade huden. Använd solskyddsmedel. 

 

gallery/förstasidan_rynkreducering2
gallery/förstasidan_hudföryngring2
gallery/förstasidan_hudbristningar
gallery/förstasidan_ärrbehandling
Behandling av akneärr med laser